Huizen
Landhuis Heska Obora
Boerderij
Camping
Reserveren
Dit moderne huis in regionale stijl is van alle gemakken voorzien zoals u die ook wellicht thuis gewend bent. Denk hierbij aan magnetron, wasmachine e.d.
- Incl. electra en hout,
- Incl. bed-, bad- en keukenlinnen
- roken niet toegestaan
- geen borgsom.

Gebruik van een wasmachine in overleg.
Zie ook de referenties van Heska Obora op Zoover.

Landhuis Heska Obora

Landhuis Heska zomer Landhuis Heska winter

U wordt door een Nederlandse familie welkom geheten. Het landhuis ligt op ca. 850 km. van de Nederlandse grens (N 50-7-7 en O 16-24-23) en kenmerkt zich door veel ruimte, luxe en rust. Om u te helpen de omgeving te leren kennen ligt er voor u een informatiemap klaar met allerlei tips voor leuke uitstapjes. Het landhuis kunt u van 1 tot en met 10 mensen afhuren, hiervoor zijn max. 4 aparte kamers met badkamer beschikbaar. U heeft tevens de beschikking over een bibliotheek, keuken en een eigen terras. Er is een babyledikant aanwezig en dit kan op iedere kamer worden bijgeplaatst. Het is een Tsjechisch gebruik om in huis sloffen te dragen.

Omgeving

De mooie en rustige omgeving is heuvelachtig met een bos direct naast de deur. Vanuit het huis kunt u direct op verschillende wandel- en mountainbikeroutes aansluiten. Omdat het huis ver van de doorgaande route staat, is het er heerlijk rustig. In de vroege ochtenduren en in de schemering van de avond kunt u de roedels reeen over de akkers zien lopen.

Mooie plaatsen in de omgeving:

Hradec Kralové
Vamberk
Zamberk
Rychnov
Nachod
Nove Mesto.
Vanuit ons huis kunt u i.s.m. de lokale jachtvereniging op jacht gaan in de bossen en aangrenzende weilanden en akkers. Wij kunnen dit voor u organiseren.

Omgeving

In de informatiemap kunt u naar hartelust grasduinen naar leuke ideeen voor uitstapjes. Naast wandelen kan er ook goed gefietst (zowel op de weg als op mountainbikeroutes) en gezwommen(in een zwembad of een stuwmeer) worden. In de winter kunt u direct vanuit het huis langlaufen. Verder zijn er officiele skipistes in de naaste omgeving. Op hetzelfde terrein bevindt zich ook de camping.
Op het eigen terrein van het huis kunt u gebruik maken van
- een speeltuintje,
- een voetbalveldje,
- een kampvuurplaats.

Winkels

Op ca. 2 km. afstand is een dorpje, Slatina nad Zdobnice, waar u voor uw basisbehoeften terecht kan. Iets verderop (op ca. 5 km) bevinden zich in diverse plaatsen grote supermarkten, speciaalzaken en warenhuizen.

Speeltuintje

Speeltuin

Voor de kleine gasten zijn er een paar speeltuigen: schommel, zandbak, glijbaan, klimrek, voetbalveldje, wipkip.

Terug ...