Huizen
Landhuis Heska Obora
Boerderij
Camping
Reserveren
- 4 plaatsen evt. met electriciteit
- goed sanitair, gescheiden voor man en vrouw, met douche, wastafel en wc
- aanrecht voor afwassen en groente wassen etc.
- kampvuurplaats (in tipi)
- speeltuintje voor de kleineren
- beekje aan de rand van het terrein
- grenzend aan het bos
- parkeerplaats voor auto's aan rand terrein

Zie ook de referenties over de camping op Zoover

Camping

Camping

De camping is ca. 1,5 hect groot en is gelegen boven het dorp Slatina nad Zdobnice. Wij zijn aangesloten bij de SVR. De camping ligt in een natuurgebied midden tussen de akkers met mais, koren, tarwe en aan de rand van de bossen. Het betreft hier een rustige, kleine camping in een omgeving met nog veel natuurschoon. Het terrein wordt begrensd door een klein beekje, waar u met een beetje geluk de reeen kunt zien drinken. De camping bevindt zich op het terrein van de Boerderij en landhuis Heska Obora (N 50-7-7 en O 16-24-23).

Voorzieningen

Sanitaire ruimte

De camping is uitgerust met 4 plaatsen die indien gewenst electriciteit hebben. De camping ligt direct tegen een bosrand aan waar u direct vanaf het terrein inloopt. U kunt uw auto kwijt op het aangrenzende parkeerterrein. Als u gebruik maakt van de camping, heeft u tevens de beschikking over een speeltuintje, kampvuurplaats en een voetbalveldje. Het sanitair is schoon en nieuw en bevindt zich in een afgesloten gedeelte van de net gerenoveerde boerderij. Hier kunt u ook uw vaat doen en water halen.

Bijzonderheden

Op de camping vindt u ook een kampvuurkuil en een overdekte kampvuurplek, met genoeg plek voor iedereen, voor als het eens een dagje wat minder weer is en u toch behaaglijk buiten bij het vuur wilt zitten. Er is een opblaasbaar zwembad voor de kleintjes en er zijn speelmogelijkheden zoals een schommel, glijbaan, wipkip, klein klimrek, voetbaldoel en een zandbak op het terrein aanwezig. Vanaf de camping hebben wij een wandelroute voor u uitgezet en in de directe omgeving vindt u een zwembad met glijbanen, stuwmeer en volop wandel en fietsmogelijkheden. Wanneer u zelf geen fiets bij u heeft, dan hebben wij vier mountainbikes klaar staan voor verhuur!

Vanuit de camping kunt u uitstekend wandelen en fietsen. In het bos grenzend aan het terrein is een wandelroute uitgezet die is gemarkeerd met gele stippen op de bomen. In de omgeving zijn goedkope en leuke winkelmogelijkheden gelegen, o.a de steden Zamberk, Litomysl, Rychnov nad Kneznou en op ca. 55km. de stad Hradec Králové. De hoofdstad Praag is binnen 2 uur te bereiken.

Huisdieren, mits aangelijnd, zijn toegestaan.

Voor de campinggasten ligt er een informatieboek ter inzage klaar. Hierin vindt u veel informatie over de directe omgeving met daarin opgenomen waar u makkelijk uw boodschappen kunt halen, uitstapjes kunt maken naar natuurgebieden, musea, kastelen, ruines, dorpen en steden en kerken die een bezoek meer dan waard zijn. Kortom te veel om op te noemen. Vraag er naar bij aankomst!

Wij wonen zelf op het terrein in onze eigen woning en mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd even aankloppen. Voor extra informatie kunt u ook even kijken op de Landhuis Heska Obora pagina.

Openingstijden

Medio april t/m eerste week van september.
Herfstvakantieweken.
Wintersportperiode in overleg.

Terug ...