Huizen
Landhuis Heska Obora
Boerderij
Camping
Reserveren
- Incl. electra en hout,
- Incl. bed-, bad- en keukenlinnen
- roken niet toegestaan
- geen borgsom.

Zie ook de referenties over Oude Boerderij op Zoover

De Boerderij

Boederij

Het betreft hier een ca. 200 jaar oude, gezellige en rustieke boerderij met eigen omsloten tuin op ca. 2 km van Slatina nad Zdobnice . De boerderij grenst aan het nieuwe landhuis Heska Obora (N 50-7-7 en O 16-24-23). De boerderij is onlangs volledig gerenoveerd en uitgebreid. U beschikt over een informatiemap in de boerderij met allerlei info over uitstapjes in de omgeving. U huurt de boerderij in zijn geheel af, dus uw privacy is gewaarborgd.De boerderij biedt tot maximaal 8 personen ruimte en De boerderij kan alleen in zijn geheel verhuurd worden.

Indeling en Voorzieningen

Op de benedenverdieping kunt u gebruik maken van de woonkeuken met een compleet ingericht eet- en zitgedeelte, toilet en badkamer en een slaapkamer. Op de 1ste verdieping kunt u over nog 2 slaapkamers beschikken die aan een grote open ruimte liggen. Beide slaapkamers zijn twee-persoons en een beschikt over een 1-persoonsbed.
In de woonkeuken zijn een electrisch fornuis/oven, koelkast en combi-magnetron aanwezig.

keuken eethoek zithoek

Bijplaatsing van een kinderbed is mogelijk. Kinderen kunnen heerlijk in de tuin spelen of in de kleine speeltuin waar een schommel, klimrek, wip en wipkip staan. Hier ligt ook een voetbalveldje.


Bijzonderheden

Het huis wordt centraal gestookt met houtkachel. De besloten binnentuin geeft veel privacy en kan worden afgesloten (dus veilig voor uw kinderen). Aan de tuin grenzend ligt de camping.

Slaapkamer

Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd. Zie voor verdere bijzonderheden vakantiehuis Heska Obora dat aan de boerderij grenst. Ook hier wordt u verzocht, naar Tsjechisch gebruik, in huis sloffen te dragen.
De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen, langlaufen, fietsen (mountainbikes zijn ter plekke te huur). U kunt zelfs onder begeleiding jagen.

Terug ...